sâmbătă, 25 ianuarie 2014

Ma astept sa fim mai buni

In alergarile noastre de zi cu zi, uitam multe lucruri. Vreau sa-ti spun sa nu uiti ca tu esti responsabil sa te mentii in forma buna mental, spiritual, fizic si orice alta forma de bunastare.

Daca poti face bine un lucru mic, marunt, vei putea sa realizezi si lucruri mai mari in viata ta. E treaba ta, e responsabilitatea ta.

Deci fa ceva bun pentru tine, chiar daca pare putin important. Monitorizeaza-te. Cunoaste-te mai bine. Pune-ti in aplicare inteligenta, intelepciunea, cunostintele vis a vis de tine.

De ex: nu te mai enerva inutil, nu mai cheltuii bani pe ce nu ai stricta necesitate, alearga 15 minute in fiecare zi, nu consuma mult zahar, nici grasimi, nici carne de porc timp de una-doua saptamani, vorbeste cu mentorul tau, roaga-te pentru cineva care ti-a gresit, invata o noua meserie, fa un curs de calificare, citeste o carte care trateaza subiecte ce te ajuta sa evoluezi, cumpara flori, ciocolata iubitei/sotiei tale. 

Spune celor din viata ta ce astepti de la ei. Pe mine asta m-a ajutat enorm. 

Desi mi-am imbunatatit comunicarea in ultimii ani, totusi imi lipsea ceva si nu stiam ce e. Asta era. Sa le spun ce astept de la ei legat de responsabilitatile lor.

Asa ca daca eu mi-am schimbat stilul, s-au schimbat si multe lucruri in jurul meu. S-au schimbat in bine imediat. In loc sa reprosez si sa aduc tensiune in relatii am invatat sa aplic acest lucru benefic. Era un lucru marunt in aparenta, dar a adus mult bine in viata mea.

Sunt inca multe de facut si tu daca stii ca iti fac bine, fa-le. Este doar responsabilitatea ta. Ba chiar mai mult decat responsabilitate, este sa "mergi doua mile", adica sa faci mai mult decat trebuie si decat unii asteapta de la tine.

Ma astept sa cresc mai mult, sa realizez mai multe, sa fac in mod profesionist ceea ce fac acum ca un blogger amator. Ma astept sa am un impact pozitiv in multe vieti, fie fericite, fie ruinate.

Ma astept de la cititorii mei sa evolueze, sa creasca, sa isi atinga scopul si sa isi implineasca visul pe care il au. 

Spor si succes!

4 comentarii:

  1. Frumoase gânduri! Puteți să detaliați puțin „Spune celor din viata ta ce astepti de la ei.”?
    Cum exact faceți asta?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mi-am schimbat stilul de comunicare si are impact.
      Inainte ii spuneam fiului meu cu un repros plictisitor: "Iarasi iti lasi masa cu firimituri? iarasi iti lasi blugi pe fotoliu?" etc

      Acum spun: Dragul meu, ASTEPT DE LA TINE SA FI ORDONAT, ma astept sa fi punctual, ma astept sa fi sincer deoarece te cunosc si stiu ca esti real nu esti prefacut, ma astept sa fi cel mai bun, ma astept sa fi un campion in domeniul tau....si tot asa...am observat ca daca o spui in acest fel transmiti o combinatie de motivatie cu responsabilitate si asta ii ajuta pe cei din jurul nostru si chiar pe noi insine.

      Vom actiona diferit deoarece ne asteptam la mai bine, la mai mult.

      E ok explicatia mea? Ma astept sa fie ok, ma astept sa intelegi :)... ma astept sa ai o zi si o viata minunata !

      Ștergere
    2. Multumesc! Am inteles si ma astept sa aplic si eu acest principiu. De asemenea, astept si alte articole! :)

      Ștergere
  2. Căsătoria mea era aproape la sfârșit când am văzut un comentariu despre un bărbat pe nume Dr DAWN, care îi ajută pe oameni să-și recapete soțul și l-am contactat, din fericire pentru mine, a făcut vrăji după 24 de ore, iubitul meu s-a întors la mine de atunci, căsnicia mea a avut loc. a fost stabil, mulțumesc pentru tot ceea ce a făcut pentru mine, vă asigur că luați legătura cu el,
    este priceput cu următoarele vrăji:
    * vrăji de dragoste
    * vrăji de căsătorie
    * magia banilor
    * vraja norocului
    * Vrăji de atracție sexuală
    * SIDA Cure Magic
    * Casino Cave
    * Peșterile blestemate au fost eliminate
    * Vraja de protecție
    * Magic Loterie
    * Vrăji norocoase
    * Vraja de fertilitate
    * Inel de telekineză 💍
    WhatsApp: +2349046229159

    E-mail: dawnacuna314@gmail.com

    RăspundețiȘtergere