sâmbătă, 13 iulie 2013

Potentialul tau e una, realitatea e alta

Dragul meu, draga mea,

Ne intrebam uneori de ce nu putem avansa in viata, in credinta, in afaceri, in lucrare sau in alte domenii. vedem ca avem potential dar nimic bun nu se intampla.

Potentialul tau e una, realitatea din viata ta este alta.
Numai cand actionezi conform potentialului tau lucrurile se schimba. Este greu uneori, apar obstacole care par de netrecut, dar asta este pentru a se dovedi potentialul ascuns in tine. Iti lucrezi potentialul ducandu-l in zona testului, in zona in care el nu este distrus prin anumite situatii grele din viata ta ci este intarit si format.
Dar totul va fi diferit dupa aceea in viata ta.
Visurile ti se transforma in realitate.
Indoiala se transforma in credinta, saracia in bogatie, intunerecul in lumina, frica in curaj, mediocritatea in intelepciune, etc
Asa ca infrunta-ti temerile pe fata, deschis si cu curaj.
 
Cu cat evitam mai mult lucrul de care ne temem, cu atat ne vom teme mai mult si cu cat ne temem mai mult, cu atat vom fii condusi in directii gresite de viata.

De aceea unii se trezesc in situatii dificile, grave, care nu seamana deloc cu ceea ce ei visau si sperau ca viata lor sa fie.

Esti mult mai inteligent/a decat temerile tale asa ca nu mai sta.
Deseori nu reusim pentru ca nu incercam si nu incercam de teama ca nu vom reusi. 

Dar cand intelegem ca "avem voie" sa gresim -ca e normal sa nu reusim mereu- transformam esecul intr-o lectie utila de viata. Asa ca nu te opri. Incearca pana cand reusesti. Incearca pana cand se transforma potentialul in realitate. 

Viata nu iti va da ce vrei ci ceea ce meriti si daca dovedesti ca meriti, primesti rasplata. Nu fii unul din aceia care imbatraneste cu potentialul ascuns in viata lui sau cu talantul ingropat in pamant. Ai credinta, ai curaj, fii entuziast.

Este scris: "Cauta si vei gasi, cere si ti se va da, bate si ti se va deschide."


Aud zi de zi despre oameni care reusesc, aud zi de zi despre oameni care se blocheaza. Care este diferenta dintre acestia? 

Cei care reusesc, stiu cu adevarat ce vor si se concentreaza pe asta. Gandirea lor, sentimentele lor, credinta lor, rugaciunea lor, timpul lor, banii lor, cartile ce le citesc, filmele ce le vad, oamenii cu care se intalnesc, subiectele pe care le discuta, toate, sunt indreptate inspre valorificarea potentialului din viata lor. Ei vor ca, ceea ce cred, sa devina realitate.

Articol creat din citate preluate de pe: www.facebook.com/Viatainmainiletale

Astept sa vizitezi pagina mea si sa dai un Like daca iti place. 

Sa ai o vara extraordinara ! 

3 comentarii:

  1. http://www.ziarulunirea.ro/adopta-un-caine-politist-pensionat-sase-ciobanesc-germani-isi-asteapta-stapanii-la-inspectoratul-de-politie-alba-204403.html

    RăspundețiȘtergere
  2. Mi-ar place sa am un caine dresat. Mersi de informatie.

    RăspundețiȘtergere