miercuri, 1 ianuarie 2014

Fiti siguri in noul an

Trebuie sa fiti siguri, dragi prieteni CA TOT CE ATI ACUMULAT IN 2013 
VA POATE FACE MAI BUNI, MAI PUTERNICI SI MAI INTELEPTI 
IN 2014. 
Prin ce ai trecut te poate face mai bun chiar daca ai trecut prin rau. Te poate face mai puternic chiar daca ai trecut prin greutati si te face mai intelept chiar daca ai avut parte si de esecuri. 


Nimic nu ti s-a intamplat tie, ci totul s-a intamplat pentru tine!
Nu da inapoi, nu renunta, nu mai suferi. Ai ratat ocazii la scoala, in familie, in afaceri? Te vei pregatii mai bine data viitoare, 
Ai pierdut valori? Le vei gasi din nou in propria ta viata, in propriia ta constiinta, in propria ta gandire. 
Ai pierdut prieteni si oameni dragi? Prin asta ai devenit mai puternic, te-ai maturizat acum. Vei fi recompensat de multe ori.

Tu esti o faptura minunata si mult iubita. Transforma-te, reseteaza-te si porneste din nou sistemul vietii tale pentru slava lui Dumnezeu si binele altora. 

Dragul meu, draga mea am incredere in precizia lui Dumnezeu cu privire la viata ta. Nu este nimic gresit acolo. Este doar de armonizat ce e drept cu ce e drept, ce e bun cu ce e bun, ce e viata cu ce e viata. Cand lumina vine intunerecul a disparut.

Cu ce ai invatat in 2013 in vale, sa zic asa, vei putea urca pe munti inalti in 2014. Ce ai semanat cu lacrimi vei secera cu bucurie, painile aruncate pe ape ti se vor intoarce. Ai inteles?

Fa din anul 2014 anul tau in tot ce aspiri, in tot ce visezi, in tot ce stii ca viata si Dumnezeu te-a pregatit pana acum. Da ai plans, da ai cazut, da ai fost frustrat, dar oare nu asta ai vrut tu? Sa devii puternic, sa devii campion, sa faci lucruri tari si mari? Asa ca nu te plange, deoarece ai devenit mai bun acum, tocmai prin aceste experiente, lupte, incercari, teste, caderi. 



Inainte nu puteai ierta. Acum poti. Inainte nu puteai suferi pe multi, acum poti. Inainte te suparai repede, acum esti rabdator. Iti era frica la orice veste proasta. Acum ai pace.

Esti mai bun acum. Esti mai tare acum. Esti mai capabil acum.

Nu da impresia ca ai obosit ca sa renunti usor si altii sa iti aprobe esecul. Tu nu ai obosit. Tu doar te-ai antrenat pentru ceva maret. Acum esti in pregatire. Eu nu iti aprob renuntarea, nu iti aprob slabiciunile, nu iti aprob frica si nici oboseala. Eu cred in ce este pus in tine. Scriu acum tocmai pentru tine deoarece cred ca vei reusi, nu conteaza nimic altceva. Dumnezeu este deasupra tuturor lucrurilor care iti par uneori ca un cer de arama. 
Este cadoul vietii pentru tine. Foloseste-l intelept.

Si El nu te va lasa. Fii sigur de asta in noul an.

Nu lasa credinta ta sa fie diluata de indoiala celor care nu cred in ce a pus Dumnezeu in ei. 

Tu nu esti ei si ei nu sunt tu. 

Capisci? 

Iti este mai clar acum? 

Incepi sa vezi? Incepi sa te vezi in adevaratul chip si forma pe care trebuie sa o prinzi? 

Vezi acum cata forta este pusa inauntrul tau pentru slava lui Dumnezeu, fericirea ta si pentru binele oamenilor?

Va doresc tuturor multa sanatate si un An Nou mai bogat sufleteste si material. Fiti siguri ca asa va fi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu